Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@10:39:44 GMT

ماشین پلیس به جای متهم، دانش‌آموز سوار کرد+عکس و فیلم

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۶۸۲۴۲

ماشین پلیس به جای متهم، دانش‌آموز سوار کرد+عکس و فیلم

‍‍‍‍‍‍

معاون فرمانده انتظامی استان اصفهان صبح امروز دو دانش‌آموز دبستانی را سوار خودروی پلیس کرد و به مدرسه برد.

مجله فارس پلاس اصفهان؛ محمدحسین کیانی: بار دیگر با شهادت سردار سلیمانی فرزندان شهدا به خصوص شهدای مدافع حرم یتیم شدند؛ این حرف تنها یک شعار نیست وقتی که مادر محمدمهدی تک فرزند شهید مسلم خیزاب می‌گوید: محمدمهدی بعد از شنیدن خبر شهادت سردار سلیمانی بسیار ناراحت بود و گریه کرد چون به من قول داده بود که در نبود پدر، سردار جای او را پر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پلیس اصفهان امسال ابتکار خوبی زد و تصمیم گرفت برخی از فرزندان شهدا را در آغاز سال تحصیلی با ماشین پلیس به مدرسه ببرد اما به گفته معاون فرمانده انتظامی استان اصفهان محسن عقیلی این طرح صرفا مربوط به ابتدای سال تحصیلی نبوده و هر فصل قرار است در سراسر همه شهرستان‌های استان اجرا شود.

در غیاب سردار فرمانده انتظامی استان، محسن عقیلی معاون هماهنگ کننده استان این وظیفه را به دوش کشید و صبح پیش از زمانی که خورشید در آسمان جلوه کند، خود را به منزل شهید مسلم خیزاب رساند تا محمدمهدی فرزند این شهید مدافع حرم را با ماشین مخصوص فرماندهی به مدرسه ببرد.

در مسیر سیدپارسا حسینی فرزند شهید مدافع حرم سیدسجاد حسینی هم سوار بر خودروی ویژه فرماندهی استان شد تا این کودکان آرزوی پلیس شدن را پیش از رسیدن به بزرگسالی تجربه کنند.

ورود به مدرسه به همراه جمعی از پلیس‌ها، تعجب و حسرت سایر دانش‌آموزان را به دنبال داشت؛ همان‌هایی که همه‌شان سربند «من قاسم سلیمانی هستم» بسته بودند ولی خب به هرحال این فرزندان متفاوت هستند از بقیه، تفاوت‌شان هم این است که برای یک بار هم که شده با ماشین پلیس و دست در دست پلیس به مدرسه می‌روند با همان‌هایی که لباس برقراری امنیت برتن کرده‌اند و خود را مدیون کسانی می‌دانند که امنیت خودشان را هم مدیون آن‌ها هستند.

 

حضور کنار یک پلیس آن‌هم فرمانده عالی‌رتبه در مدرسه مقابل دیدگان همه دوستان خود حس غروری در فرزندان شهدا ایجاد کرده بود و لبخند رضایت مادرانشان را هم از دور می‌توان دید که از حس خوب فرزندانشان، حال‌شان خوب است.

همه بچه‌ها که به صف می‌شوند، محمدمهدی و سیدپارسا در میان استقبال پلیس‌ها به صحنه می‌آیند و در کنار فرماندهان پلیس از اجرای سرود جمهوری اسلامی توسط رزم‌نوازان نیروی انتظامی لذت می‌برند.

محمدمهدی لباس نیروی انتظامی پوشیده است و سیدپارسا لباس مقدس رزمی سپاه و در کنار فرمانده پلیس لحظه‌ای نمی‌توان آن‌ها را در قامت یک دانش‌آموز دید؛ هرچه باشد این لباس رزم تن آن‌ها صرفا برای قشنگی نیست و این لباس انتقام‌خواهی از خون پدرانشان است و همین است که نمی‌توان بین ضامنان امنیت فعلی و آینده تمییزی قائل شد.

محسن عقیلی خیلی هم جوان نیست ولی از این که صبح اول هفته‌اش را با این بچه‌ها و فرزندان شهدا آغاز کرده بسیار خوشحال است و آن را بی‌بدیل می‌ماند؛ در ادامه از لزوم داشتن الگوی برای دانش‌آموزان صحبت می‌کند و شهدا را بعد از پیامبر گرامی اسلام بهترین الگو معرفی می‌کند.

او سردار سلیمانی را نمونه واقعی یک سرباز اسلام معرفی می‌کند و اینکه بعد از شهادت او قیامتی در دنیا به پا می‌شود را تاکیدی بر صحبت‌هایش قرار می‌دهد تا آینده‌سازان راحت‌تر بتوانند از این شهید الگو بگیرند؛ او همچنین از بستن سربند  «من قاسم سلیمانی هستم» خوشحال شد و به بچه‌ها قول داد که شهادت این سردار عزیز عاملی می‌شود تا بساط دشمن برچیده شود.

او از برکات این شهادت هم گفت اینکه هم داخل ایران و هم ملت‌های آزاده دنیا را با خود متحد کرد و گفت: اگر امروز در حال پیشرفت و اوج آمادگی هستیم و اگر می‌توانیم دست در پنجه آمریکا بیندازیم و با آن مبارزه کنیم، به برکت خون همین شهداست.

معاون هماهنگ کننده نیروی انتظامی استان پیش و پس از انقلاب را برای دانش‌آموزان مقایسه کرد که آن‌روزها اجازه باز کردن یک پیچ از هواپیما نداشتیم و امروز موشک بر سر همان آمریکا می‌زنیم؛ او همچنین با گفتن اینکه هیچ کشوری در دنیا جرات تهدید آمریکا را ندارد ولی ایران این کار را می‌کند نه تنها به حرف بلکه به عمل هم به پایگاه آن حمله می‌کند، حس غرور را در متبلور می‌کند.

او در پایان از دانش‌آموزان می‌خواهد که خوب درس بخوانند و افراد تاثیرگذاری در آینده برای انقلاب باشند و این را یکی از راه‌های مقابله با دشمن معرفی می‌کند.

محمدمهدی و سیدپارسا به کلاس‌هایشان می‌روند ولی خاطره این روز را قطعا فراموش نمی‌کنند و تا مدت‌ها می‌توانند برای دوستان‌شان با افتخار که روزی به همراه پلیس و ماشین پلیس به مدرسه رفتند.

 

انتهای پیام/63077/م30/

منبع: فارس

کلیدواژه: پلیس مدافع حرم اصفهان سردار سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۸۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود

به دعوت وزارت فرهنگ، آموزش و پرورش و علوم ارمنستان هیاتی از جمهوری اسلامی ایران به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور امروز (پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت) به منظور آشنایی با روند آموزش زبان فارسی در مدارس ارمنستان، به همراه آرتور مارتیروسیان معاون وزیر فرهنگ آموزش و ورزش ارمنستان از مدرسه دولتی ۳۵ ارمنستان با حدود ۲ هزار دانش آموز به‌عنوان یکی از مدارس فعال در بخش فارسی‌آموزی دیدن کردند.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دانش‌آموزان فارسی‌آموز را سفیران فرهنگی دانست و گفت: گزارش و مشاهدات در زمینه دانش‌آموزان فارسی‌آموز این مدرسه حاکی است که مردم ارمنستان با مردم ایران روابط دیرینه فرهنگی دارند و به‌عنوان دوست و برادر در کنار یکدیگر هستند.

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور افزود: در زمینه تقویت آموزش زبان فارسی در ارمنستان تلاش می‌کنیم و از وزارت علوم و فرهنگ ارمنستان به دلیل ایجاد فضای مناسب آموزشی برای فارسی‌آموزان تقدیر کرد.

وی ابراز امیدواری کرد در پی فرصتی که برای فارسی‌آموزان ارمنستان ایجاد شده، در آینده شاهد توسعه روابط دو کشور و گسترش فرهنگ ارمنستان و ایران باشیم.

مارتیروسیان، معاون وزیر فرهنگ ارمنستان با تشکر از رئیس دستگاه دیپلماسی فرهنگی کشور به دلیل بازدید از مدرسه ۳۵ گفت: زبان فارسی از زبان‌های مورد علاقه مردم ارمنستان است و در وزارت علوم تلاش خواهیم کرد موانع موجود در زمینه فارسی‌آموزی برطرف شود و از هیچ تلاشی برای تقویت آموزش زبان فارسی فروگذار نمی‌کنیم.

مدیر مدرسه ۳۵ هم از حضور ایمانی‌پور و همراهان وی در این مدرسه ابراز خرسندی کرد و گفت: این دیدار به‌طور قطع موجب تقویت روابط و ایجاد شوق و انگیزه در دانش‌آموزان فارسی‌آموز ارمنستان به‌ویژه این مدرسه می‌شود.

وی با تشکر از جمهوری اسلامی ایران و سفارت و رایزنی فرهنگی ایران در ارمنستان برای حمایت از آموزش زبان فارسی، خاطرنشان‌کرد: کلاس آموزش زبان فارسی به همت سفارت جمهوری اسلامی ایران تجهیز شده و کتاب‌های آموزشی امسال برای دانش‌آموزان به دست مدارس رسیده است.

مدیر مدرسه ۳۵ ابراز امیدواری کرد که در روند آموزش زبان فارسی در زمینه کمی و کیفی ارتقای چشمگیر ایجاد شود.

مدرسه ۳۵ در منطقه «اربونی» با یک‌هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز، یکی از مدارس فعال ارمنستان در حوزه آموزش زبان فارسی است که ۳۵۰ دانش‌آموز آن در مقاطع پنجم تا نهم زبان فارسی را به‌عنوان زبان رسمی فرا می‌گیرند.

برپایه این گزارش، حجت‌الاسلام ایمانی‌پور با اجرای برنامه‌های فرهنگی توسط دانش‌آموزان مورد استقبال قرار گرفت، سپس سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و سرود ملی ارمنستان توسط دانش‌آموزان این مدرسه اجرا شد.

اجرای نمایش آثار سعدی به‌ویژه حکایت‌های گلستان سعدی توسط ۲ نفر از دانش‌آموزان مدرسه ۳۵ از دیگر برنامه‌های این بازدید بود.

تومانیان یکی از نویسندگان ارمنستان نیز یکی از حکایت‌های گلستان سعدی را نمایش‌نامه‌خوانی کرد که به‌ویژه شعرخوانی او مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • دستگیری عامل چاقو کشی در ایلام 
  • مدرسه‌ای با یک معلم و یک دانش آموز
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • مدرسه‌ای در روستای کَش طالقان با سه دانش آموز
  • پلیس آمریکا دانش‌آموز مسلح را در محوطه مدرسه کشت
  • کشف جسد زن ۳۶ ساله در باغ
  • کشف جسد زن ۳۶ ساله در باغ و دستگیری قاتل
  • ماجرای عجیب مرگ یک دانش آموز با مشت یک همکلاسی